top of page

Двигателно масло

 

CASTROL

VECTON LD 

10W40 E6

 

Маслото е подходящо за Агро техника.

Масло CASTROL VECTON LD 10W30 E6

PriceFrom лв11.96
1 Liter
VAT Included
  • Двигателно масло

    CASTROL

    VECTON LD 

    10W40 E6

    Маслото е подходящо за Агро техника.

  • От 1 до 5 дни за цялата страна.

bottom of page